Return to site

PR-cikkek elhelyezése - árak

Linkelhelyezés - Cikk beküldése

· szolgáltatás

Linképítés Public relations cikkekkel

A sajtóorgánumokban megjelentetett marketingszövegek eredeti célja hagyományosan az, hogy valamely márkát, terméket, szolgáltatás, céget népszerűsítsenek az olvasók körében, akik egyben potenciális vásárlók. Az internet elterjedésével az online sajtóban megjelentetett Public relations cikkek ezen felül az olvasókat, érdeklődőket, vásárlókat linkek segítségével közvetlenül átirányítják a hivatkozott webhelyekre, így a magas látogatottságú hírportálok, népszerű webmagazinok a legjobbak a PíáR cikkek közreadására, ám ezek az orgánumok az ott megjelenni kívánók számára olyan horribilis közlési árakat számláznak, amelyek csak nagyobb cégek engedhetnek meg maguknak.

A kisebbek élhetnek azzal a lehetőséggeg, hogy a keresőmarketing területén az olvasottság és a forgalom átirányítása nem az elsődleges szempont, hiszen a cél a saját weboldal Google-felőli organikus forgalmának növelése, az eszköz pedig a helyezésjavítás linkelhelyezéssel. Ezért a nagy linkerejű, magas internetes autoritással rendelkező weblapokon elhelyezett backlinkek sokasága felhúzza a terméket-szolgáltatást kínáló honlapot a kulcsszavas találati listák élére - és ebből származik a nagyobb bevétel.

A linképítés folyamatában a PR-cikkes módszer azért számít effektívnek, mert a kattintható hiperhivatkozást releváns szövegkörnyezet övezi. Ezt maga a cikk biztosítja.

Mindezeket figyelembe véve azok a legjobb PR-cikk oldalak, amelyek Domain Authority száma a lehető legmagasabb, és amelyen a publikáció számára releváns kontextus biztosítható.

PR-cikk elhelyezés ára

Ezen a magas keresőmarketing értékű weboldalon is mód van PR-cikkek elhelyezésére. A cikkekbe ágyazott szöveges hivatkozások (linkek) jelentős mértékben javítják a hivatkozott honlap Google-helyezéseit, és ezzel organikus forgalmát. Ha érdekli a marketing-szövegek linképítésre való felhasználása, a PR-cikkek elhelyezési ára és a megjelentetés módja << itt szerezhet további információkat.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly